Gezonder Nu
Image default
Nieuws en media

De zakelijke impact van animatie van een animatiebureau

De zakelijke impact van animatie van een animatiebureau

Groot bereik, klein budget

Een animatie laten maken vergt een investering. Maar vergelijk dit eens met een conventionele video. Animatie behoeft geen acteurs, er hoeft niet naar locaties gezocht te worden en een filmcrew heb je ook niet nodig. Alles gebeurt in een eigen animatiestudio. Daardoor is een animatie video een stuk voordeliger.

Tegelijkertijd kun je met een animatie veel meer. Je kunt het inzetten voor narrowcasting en online. Het kan gedeeld worden en viral gaan. Bovendien is animatie langer bruikbaar. Want omdat er geen modeartikelen in beeld komen, is de animatie minder snel gedateerd.

Beter merkimago

Met animatie laat je zien dat je bij de tijd bent. Goed gebruik van animatie op je site en socials maakt jouw merk relevant voor de consument van nu én van morgen.

Versterk je sales en schakel een animatiebureau in

Je animatie van een animatiebureau hoeft geen een verkooppraatje te zijn. Veel animaties leggen uit hoe je het product gebruikt zónder al te veel druk uit te oefenen. Daardoor voelt je klant zich vrijer, hetgeen resulteert in een hogere effectiviteit van je andere sales inspanningen.

Animatie out-of-control

Bij het maken van je animatie door een animatiebureau controleer JIJ de inhoud. Zodra je het online plaatst, verlies je de controle. En dat is goed. Welk bedrijf wil nu niet dat iedereen hun content deelt. Een leuke animatie kan al snel viral gaan.

Ook als je animatie niet viral gaat, kan het een hit zijn. Want als jouw explainer 500 keer gedeeld wordt, maar steeds precies de juiste mensen bereikt, zit je gebakken en kun je een golf aan nieuwe orders verwachten.

Gerelateerde artikelen

Ioniq 5