Gezonder Nu
Image default
Aandoeningen en ziekten

Een vette huid vraagt om de juiste verzorging

Wist je dat een vette huid júist behoefte heeft aan extra gezichtsolie? Door je huid deze extra voeding te geven, zorg je er namelijk juist voor dat de huid zelf stopt met teveel olie aanmaken. Let wel goed op welke oliën je gebruikt en dat dit op natuurlijke basis is. Anders irriteer je je huid alleen maar, wat een averechtse werking veroorzaakt. De producten van ABYSK zijn in dit geval jouw redding!

Producten op basis van Abessijnse olie

Heb je weleens van Abessijnse olie gehoord? Deze pure olie verstopt de poriën niet en heeft een unieke moleculaire structuur die het dichtst in de buurt komt van de natuurlijke huidoliën. Deze olie is daarom de basis voor elk product van ABYSK; allerlei huidtypen zijn hierbij gebaat. Ook jouw vette huid kan hierdoor kalmeren!

Wat je zelf nog meer kunt doen

Naast het gebruik van de producten van ABYSK, kan je zelf nog meer doen om je vette huid te behandelen. Denk aan:

  • Het eten van gezonde vetten. Deze hebben een positief effect op de huidconditie en kan je vinden in voeding zoals vette vis, plantaardige olie, noten en avocado.
  • Het vermijden van snelle suikers en zuivel. Dit soort voeding zorgt ervoor dat je alvleesklier veel insuline aanmaakt. Dit hormoon bevordert de aanmaak van het hormoon globuline. Het resultaat? Een verhoogde talgproductie en een vette huid.
  • Niet te lang zonnen. Hoewel uv-straling met mate heel goed is voor je huid, is overmatig zonnen erg slecht. De zon droogt de talgklier eerst uit, waardoor je denkt dat de onzuivere huid er beter uitziet. Helaas wordt de huid na enkele dagen merkbaar slechter, omdat de talgklieren dan juist denken dat ze méér moeten aanmaken. Een vette huid is dus het gevolg!

Het team staat voor je klaar

Heb je nog vragen of kan je wel wat persoonlijk advies gebruiken van professionals? Dan staat het team van ABYSK graag voor je klaar. Natuurlijk is het ook mogelijk om meer informatie te lezen op de website, waar je ook direct de juiste producten bestelt.