Gezonder Nu
Image default
Alternatief

Bescherm je klanten tegen de zon met goede parasols

Horeca parasols zijn een absolute must have als je een horecagelegenheid met terras hebt. Op deze manier zijn jouw gasten, de tafels en de bediening beschut tegen de zon en de regen. Maar wat zijn eigenlijk nog meer voordelen van parasols op het terras? Wij zetten drie voordelen voor jou op een rijtje!

Beschermt je tegen het zonlicht

De zomers in Nederland worden steeds warmer. Als je dan op het terras zit, kan het al snel te heet worden. Een parasol beschermt jouw gasten tegen het zonlicht en creëert extra schaduw, waardoor de gasten verzekerd zijn van een koele plek. Hierdoor kunnen jouw gasten heerlijk comfortabel genieten van een goed glas wijn of een bittergarnituur. Als de parasol de hele dag in het zonnetje heeft gestaan, dan zal de parasol ‘s avonds warmte vasthouden waardoor jouw gasten er ook tijdens de late avonduren warm bijzitten.

Verwarmt de gasten

Een parasol wordt vaak gebruikt als bescherming tegen de felle zon. Maar ook op de koude dagen kan een parasol behulpzaam zijn. Het is namelijk mogelijk om aan sommige parasols heaters te bevestigen zodat je de klanten toch lekker warm op het terras kunnen zitten. Op deze manier zullen jouw gasten langer blijven zitten en een extra rondje bestellen! Bovendien neemt een hangende terrasverwarmer veel minder ruimte in beslag dan een staande variant. Een win-win situatie dus!

Dé blikvanger van het terras

Een parasol is niet alleen functioneel, maar ook decoratief. Een mooie parasol is de blikvanger op het terras. Het geeft jouw terras net dat ietsje meer sfeer. Door te kiezen voor verschillende felle kleuren, creëer je bijvoorbeeld een Ibiza stijl. Voor meer info: check de beste online horeca groothandel van nederland!

https://www.horecavoordeelshop.nl/horeca-meubilair/horeca-terrasmeubilair/horeca-parasol