Gezonder Nu
Image default
Voeding

De juiste catering voor jouw evenement

 Of je nu een groot of klein evenement gaat plannen, of dat nu met vrienden of collega’s is, het is altijd een goed idee om catering wat hapjes te laten verzorgen.

Een aantal belangrijke vragen

Begin bij het stellen van een aantal belangrijke vragen, zodat het gemakkelijker is om de juiste catering te kiezen:

– Wat voor soort locatie?

– Zijn er zitplaatsen?

– Is het formeel of informeel?

– Hoeveel gasten komen er?

– Wat verwachten zij?

– Zijn er mogelijke dieet wensen?

Verschillende soorten catering

Nu bovenstaande vragen beantwoord zijn, zal het al een stuk gemakkelijker worden om de juiste catering te kiezen. Als er bijvoorbeeld geen zitplaatsen zijn is een walking dinner een goed idee.

Walking dinner Bij een walking dinner kun je een perfecte sociale avond hebben, gevuld met goede gesprekken met verschillende mensen. Bij een walking dinner heb je namelijk geen tafelschikking en worden de verschillende gangen gevuld door heerlijke kleine gerechtjes, deze kun je gemakkelijk vasthouden en uit de hand eten. Op deze manier kunnen de gasten vrij rondlopen en van al het gezelschap genieten.

Buffet service Een van de meest uitgebreide opties. Hier kunnen de gasten zichzelf bedienen aan een uitgebreid diner met veel verschillende opties van eten en drinken. Iedereen heeft een zitplaats waar zij het eten gezellig met bekende kunnen opeten.

Tafel service Een tafelservice is de klassieke en ook duurste manier, hier zit iedereen op een plek aan een of meerdere tafels en wordt geserveerd uit een vast diner, dus niet met menu kaart. Iedereen krijgt zijn eigen maaltijden.

De juiste catering

Er zijn dus verschillende soorten catering, die bij verschillende soorten evenementen passen. De keuze die je maakt, is erg afhankelijk van het soort evenement dat jij aan het organiseren bent. Alle opties zullen een leuke gezellige toevoeging op jouw evenement zijn.

https://chefstbl.com/