Gezonder Nu
Image default
Alternatief

Hijama Den Haag

Hijama

Veel beschavingen hebben de hijama vanaf het begin der tijden gedragen, en dit is geen uitzondering. Volgens de Chinese geneeskunde kan het worden gebruikt om een ​​breed scala aan ziekten te genezen, waaronder kanker. Als gevolg van de vele voordelen,  wordt deze momenteel steeds populairder in Europa. Naast het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam, bevordert hijama ook de stroom van nieuw bloed naar het te behandelen gebied. Toxines en andere ontstekingschemicaliën zijn de belangrijkste boosdoeners bij de ontwikkeling van ziekten. Door de aanwezigheid van deze ziekteverwekkende stoffen te minimaliseren, kunt u uw symptomen verlichten.

Hijama 

Omdat hijama de doorstroming van nieuw bloed naar de huid bevordert, is het een uitstekende therapie voor een breed scala aan huidziekten, waaronder acne. Omdat het gifstoffen uit de bloedsomloop spoelt, kan de hijama gunstig zijn bij de behandeling van huidziekten. Er zijn verschillende kwalen die ermee kunnen worden behandeld, waaronder eczeem, littekens, cellulitis en andere huidaandoeningen. Daarom is cupping gunstig bij de behandeling van huidaandoeningen zoals acne en acnelittekens, omdat het het bloed ontgift. 

Hijama 

Talloze culturen hebben de hijama gebruikt als een alternatief geneeswijze, en het is in veel gevallen effectief gebleken. De cupping-gebieden die worden gebruikt, worden gekozen op basis van het soort pijnplekken dat een persoon op dat moment ervaart. Het gebied tussen de schouders en de nek is waar een persoon spierstijfheid heeft of moeite heeft met bewegen en stijve spieren heeft . Als de pijnpunten sterk genoeg zijn, is het misschien mogelijk om het fenomeen te behandelen of te genezen door middel van cupping/hijama.