Gezonder Nu
Image default
Alternatief

Personal training volgen

Ken je dat? Je wil wat kilootjes afvallen maar het lijkt steeds niet te lukken? Je hebt al van alles geprobeerd, van gezonder eten tot vasten. Je hebt zelfs een tijdje gesport. Uren in de sportschool fietsen en op de loopband, maar zonder resultaat. Niets lijkt te werken. Iedere keer geef je het weer op. Na een paar dagen frustreert het je weer en wil je weer beginnen. Het lijkt alsof je in een vicieuze cirkel zit. Hoe kom je weer uit die cirkel? Dat kan door personal training in Haarlem of ergens anders in Nederland te volgen. Hoe ga je te werk bij personal training in Haarlem of ergens anders in Nederland?

 

Intake

Als eerste krijg je een intake. In deze intake ga je open en eerlijk in gesprek met je trainer. Je vertelt over je dagelijks leven en over je doelen. Ook vertel je waarom je wil afvallen. Het is belangrijk om ook je huidige eetpatroon eerlijk met je trainer te delen. Dit kan misschien wat ongemakkelijk overkomen, maar als je niet eerlijk bent hou je uiteindelijk alleen jezelf voor de gek. Je trainer heeft al meer mensen geholpen en kijkt nergens gek van op. Bij de intake bekijken jullie samen wat je trainer voor je kan betekenen en wordt er een plan opgesteld.

 

Trainen

In je plan zitten ook trainingen. Afhankelijk van wat je wil krijg je een of twee keer per week trainingen. Samen met je trainer ga je dan de sportschool in. Je hoeft zelf niet na te denken over de training, je trainer maakt deze voor je. Een uur lang word je meegenomen door de hele sportschool en ga je je training uitvoeren. Je trainer pusht je in je training tot het uiterste. Zo hou je je doel voor ogen en gaat het je lukken om af te vallen.

 

Voeding

Naast trainen zit ook voeding vaak in je plan. Of dit in je plan zit hangt van jezelf af, voeding is optioneel. Als voeding in je plan zit dan maakt je trainer een voedingsschema voor je. Je voedingsschema is geen straf, het wordt je nieuwe levensstijl. In het begin is dit wennen, maar je merkt snel dat het goed voelt. Uiteindelijk voelt het niet meer als een schema, maar als je nieuwe levensstijl en dat is precies de bedoeling.

https://www.pwpersonaltraining.nl/