Gezonder Nu
Image default
Fitness

Goedkoop een personal trainer?

Ja, je lees het best vaak: huur een personal trainer in. Niet iedereen heeft natuurlijk een geldboompje. Het kan best prijzig zijn. Tenzij je het wat slimmer aanpakt. Dan kost het inderdaad nog steeds flink geld, maar al een stuk minder dan jij dacht. Benieuwd naar hoe je dit doet? Lees dan verder, dan kom je er vanzelf achter.

Personal training kosten

De prijzen variëren per personal trainer natuurlijk. Dat is ook niet gek, de kwaliteit van personal trainers wisselt ook, net als de specialisaties van een personal trainer. Ook kost het extra geld als de personal trainer jouw kant op komt.

Wat kost nu zo’n personal trainer? Voor een uur training kun je erop rekenen dat je minimaal zo’n 40 euro kwijt bent.  Maximaal mag je zo’n 120 betalen. Vaak zijn het aantal sessies met een personal trainer twee keer in de week. Dat is dus behoorlijk prijzig. Je kunt ook al nagaan dat dit per week al zo’n 100 euro is (bij 50 euro per uur en 2 sessies per week), dan kom je uit op circa 450 euro in de maand. Gelukkig kan het ook goedkoper…

Ben je niet de enige die wel een personal trainer wil?

Dat komt goed uit, wellicht kun je aan de personal trainer vragen of je dat uurtje les samen met iemand kunt doen. Doe je dat met z’n drieën? Dan komt dat uit op zo’n 150 euro per maand. Dat is nog steeds veel geld, maar dat wordt al een stuk betaalbaarder. Doe je dat met z’n vieren dan kom je uit op 62,50 euro.

Lukt het niet om drie anderen erbij te halen of is het nog steeds onbetaalbaar voor jou? Dan is het ook mogelijk om voor één sessie in de week te kiezen. Op die manier zijn de kosten met vier personen nog maar 31,25 euro per maand. Als dat te duur is, dan moet jij je misschien afvragen of de personal training het jou wel waard is.

Personal training Rotterdam

Overtuigt? Het is natuurlijk handig dat je een personal training Rotterdam zoekt als je daar woont. Dat scheelt jou ook in reiskosten. Als je een personal training Rotterdam wil, kun je gerust zoeken op ‘personal training Rotterdam’. Dan vind je vast een personal trainer die bij jou of jullie past.

https://trainervinden.nl/trainers/rotterdam