Gezonder Nu
Image default
Voeding

Juice abonnement van Juice Heroes

Juice abonnement van Juice Heroes

 

 

Wil jij gezonder gaan leven? Dan is een Juice abonnement van Juice Heroes echt iets voor jou! Groente en fruit zijn een van dé dingen die je nodig hebt om een gezonde levensstijl te leven. Toch heeft de gemiddelde Nederlander moeite om het voldoende aantal groente en fruit te eten. Gelukkig kan je met de Juices en detox kuren van Juice Heroes gemakkelijk toch de voldoende aantallen groenten en fruit binnenkrijgen. De dranken zijn super gezond en ook nog eens heel lekker. 

 

Wat houdt het in?

Met een abonnement van Juice Heroes krijg jij elke maand een juice box thuisbezorgd met heerlijke koudgeperste sappen. Je kan kiezen uit onze verschillende pakketten. Zo hebben we Daily Juice pakketten van 1, 2 of 4 weken en een shot box. Welke smaken juices je wil, kan je helemaal zelf bepalen. Ook hebben we Detox kuur pakketten. Deze pakketten bestaan uit detox kuren voor 1, 3 of 5 dagen. De pakketten worden speciaal samengesteld door onze voedingsdeskundige. Hierbij kan de inhoud niet zomaar gewijzigd worden. Als je naast je pakket nog meer juices of detox kuren wil bestellen, kan dat.

 

Waarom een abonnement?

Als je vaak gezonde dranken wil drinken is het Juice abonnement de voordeligste optie. Zo krijg je 15% korting, speciaal voor abonnementhouders. Het abonnement loopt door tot dat jij er zelf mee wil stoppen, ook kan het abonnement op pauze als dat jou uitkomt. Via de website kan je gemakkelijk wijzigingen doorgeven voor je abonnement; persoonsgegevens, inhoud etc. het betalen gaat makkelijk; bij de eerste levering betaal je via iDeal. De volgende leveringen betaal je gemakkelijk via automatisch incasso. 

 

Inhoud box

In de boxen kan je verschillende juices vinden. Voor de detox kuren kan je kiezen uit de smaken spinazie, biet, selderij, watermeloen, boerenkool en tomaten. Hiernaast zitten er ook verschillende shots in de box met de smaken gember, kurkuma en granaatappel. In de juice box zitten dezelfde smaken als de detox kuren plus een ananas juice. 

 

Als je een gezondere levensstijl wil behouden/ opbouwen is het abonnement van Juice Heroes ideaal voor jou. Wij zorgen ervoor dat er elke maand een lekkere box bij jou thuis wordt bezorgd. Het abonnement is heel flexibel en je kan het helemaal aanpassen naar jouw wensen. Ook kan je gemakkelijk (eenmalig) zelf van de box genieten of iemand anders hiermee verassen.