Gezonder Nu
Image default
Voeding

De mobiele smoothiebar van Shakes on Wheels

De mobiele smoothiebar van Shakes on Wheels

 

Wil jij graag gezonde catering op jouw volgende evenement? Dan is de mobiele smoothiebar van Shakes on Wheels het ideale idee! Met de smoothiebar heb je een gezonde eyecatcher op jouw evenement of beurs. De bar kan helemaal worden aangepast naar hoe jij dat wil en het menu kan je ook zelf helemaal samenstellen!

 

Waarom een mobiele smoothiebar? 

De mobiele smoothie bar van Shakes on Wheels is heel flexibel en kan overal voor worden gebruikt. Ook als er een kleine of geen lift in het gebouw is. Geen probleem. Daarnaast is het natuurlijk hartstikke gezond en hebben we een uitgebreid smoothiemenu. De smoothies worden zelf op locatie gemaakt en geserveerd. Grote aantallen in een kleine tijdsperiode is voor onze bartenders geen probleem. Onze bartenders zijn heel gastvrij en zorgen voor een leuke unieke beleving. Ook zetten zij alles klaar en hebben we van jouw alleen elektriciteit en een plek om te staan nodig. Duurzaamheid vinden wij ook heel belangrijk. Wij gebruiken geen plastic disposables, we werken met seizoen producten en proberen zo weinig mogelijk voedsel te verspillen. 

 

Wij bieden ook marketingmogelijkheden aan. Zo kan het logo van jouw bedrijf op onze bekers, bar en kleding. 

 

Kies jouw favoriete bar

Onze keuze uit een bar is reuze! Voor elk evenement hebben we wel een bijpassende smoothiebar. Zo hebben we een smoothiefiets, smoothie foodtruck en meerdere smoothiebars en trolly’s. Hoe groot of klein de ruimte ook is; voor alles hebben we een leuke optie. Onze smoothiebars zijn custom made. Wij adviseren graag bij de keuze van een smoothiebar bij jouw evenement. Ook kan je onze bartenders erbij huren. Wij zorgen voor al het materiaal en ingrediënten.

 

Een mobiele smoothiebar is dus dé ideale manier voor een leuke en gezonde eyecatcher op jouw evenement. Wij regelen vrij wel alles dus dat is voor jou net zo makkelijk. We overleggen vooraf alles goed en stellen een menu samen en achteraf bespreken we alles nog even na om te kijken of alles naar wens was. 

 

Klinkt een mobiele smoothiebar als het ideale idee voor jouw evenement? Neem dan contact met ons op en dan gaan we kijken wat we voor jou kunnen doen.