Gezonder Nu
Image default
Alternatief

Wil jij aspergesoep maken? Een stappenplan

Heb jij zin om aspergesoep te maken? Aspergesoep kun je natuurlijk in een blik of pak kopen, maar vaak is het veel leuker en lekkerder om het zelf te maken.

Het hoeft niet moeilijk te zijn om aspergesoep te maken. Als je de stappen hieronder volgt, dan maak je in een handomdraai je eigen aspergesoep.

Stap 1. Boodschappen doen

Allereerst dien je natuurlijk boodschappen te doen. Hiervoor kun je zelf naar de supermarkt of je kunt de boodschappen die je nodig hebt voor je aspergesoep ook laten bezorgen.

Een aantal zaken die onmisbaar zijn voor aspergesoep zijn natuurlijk de asperges, kook-/slagroom, bloem, boter en eieren. Verder is het ook aan te raden om (kippen)bouillon en sjalotjes in huis te halen. Als je graag vlees eet, dan kan het ook aan te raden zijn om ham te kopen.

Stap 2. Het recept voor aspergesoep

Hieronder volgt het recept om aspergesoep te maken:

Stap 3. Eet de aspergesoep lekker op

Gefeliciteerd! Het is je gelukt je eigen aspergesoep te maken. Nu is het tijd om de aspergesoep dat je hebt gemaakt op te eten. Dat kun je natuurlijk lekker in je eentje doen. Maar nog veel leuker is het om het met je vriend(in), familie of met je vrienden op te eten.

Het kan ook lekker zijn om een beetje brood erbij te doen. Een mooi wit of bruin Frans stokbrood is hier uitermate geschikt voor. Smakelijk!

https://www.aspergeskoken.info/aspergesoep/